Home        Biografie        Bandleden         Foto's          Contact         Audio / Video        Optredens        Links

 

 

Op de moegestreden puinhopen van de hedendaagse muziekbeleving staat een viertal muzikanten die zich tot doel gesteld hebben om de reeds bijna uitgestorven rockmuziek in stand te houden. Noem het een missie, noem het waanzin, maar deze missionarissen van de rock zullen hun muziek ten gehore brengen waar dat maar kan, en voor eenieder die het maar horen wil.

Met 2 gitaren, een bas en een drumstel, hun stemmen en, niet te vergeten 3 akkoorden en de waarheid, hebben zij alles in huis om een dergelijke uitdaging aan te gaan.

De bandnaam, als vanuit een onvermoed onderbewustzijn ingegeven, blijkt wonderwel op de muziek van Piggy & the Perverts aan te sluiten. Rauwe moddervette rock, die niet bepaald geschikt is voor de braafste kindjes van de klas.

Piggy & the Perverts zijn druk bezig om de muziek van onder meer Herman Brood, Aerosmith, Jerry Lee Lewis en andere viespeuken onder de mensen te brengen. Heimwee naar tijden waar goede muziek alomtegenwoordig was? Piggy & the Perverts laten die gekoesterde nostalgie weer boven komen, rock’n roll is here to stay!